Hatice Seyit Çeker Okuyor, Nizip Okuyor

Öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanmasında, okuyan bir toplum kültürü kazanmamızda, kitap sevgininin kazandırılmasında, okuma kurallarını öğrenmede, kütüphane de kitap okuma kurallarını kazanma da, okumanın yerinin ve zamanının olmadığı..vb kazanımlarında farkındalık yaratmak için Hatice Seyit Çeker Okuyor Nizip Okuyor  projemiz hızlanarak devam ediyor. Her Salı olduğu gibi bu salı ( 15.05.2018) da 2. ders okulumuzda okuma da farkındalık yaratmak amacıyla tüm okul paydaşlarımız kitap okudu.Bazı öğrenci ve öğretmenlerimiz sınıfta, bazılarımız odalarında, bazılarımız kütüphane de bazı öğrenci ve öğretmenlerimizde okumanın yeri ve zamanının olmadığını göstermek için okul bahçemizde okuma saatine katıldılar. Projeye destek veren tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

15-05-2018