Okulumuz Hakkında

Sultan Abdulhamit Mah. Orkide Sokak. No8 27700 Nizip/ GAZİANTEP
 Fotoğrafı

VİZYON

Eğitim alanında okulumuzu, bölgemizde bir tercih sebebi ve cazibe merkezi, mensubu olmaktan gurur duyulan güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.

MİSYON

Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milleti’nin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyerek; evrensel değerler içindeki önemini görebilen ve bu değerlerin gelişimi ve tanıtımı yönünde mücadele eden; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunan, okulumuz öğrenci-veli ve öğretmenlerine güvenli bir ortamda nitelikli ve kaliteli eğitim veren, bilimsel -sosyal ve sportif alanlarda katılımcı, öğrenci yeteneklerinin ön plana çıkartıldığı, toplam kalite yönetiminin felsefesini ve temel ilkelerini eksiksiz uygulayabilen, sürekli iyileşme ve gelişmeyi esas alan, kurum kültürünü özümsemiş bir eğitim ortamı oluşturmaktır.

BAŞARILAR

*2009-2010 Eğitim Öğretim yılında Toplam Kalite Yönetiminde Ekip Bazında İl İkinciliği *2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimine Kurum Bazında il Birinciliği, Ekip Bazında İl İkinciliği *2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Toplam Kalite Yönetiminde Kurum Bazında İl Üçüncülüğü *Resim-Şiir-Kompozisyon yarışmalarında birçok İl ve İlçe dereceleri *Sportif Yarışmalarda İl ve İlçe Derceleri *Bu benim eserim proje yarışmalarında ilde ve ilçede en çok proje üreten okul *Akademik başarıda her yıl başarısını artıran bir okul.

Öğretmen

Rehber Öğretmen